Subsidiecon

helpt bedrijven, stichtingen en verenigingen groeien met subsidies en fondsenwerving

Over mij

Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Conny van Gaans, geboren in Rotterdam in 1965. Ik woon en werk vanuit de Wieringermeerpolder, tegen de Westfriese Omringdijk aan, vlakbij Aartswoud. Wij hebben thuis een akkerbouwbedrijf, waarin wij pootaardappelen voor de export telen. 


De opdrachtgevers voor Subsidiecon vind ik op dit moment vooral in Noord-Holland en Friesland. Mijn opdrachtgevers variëren van musea, commerciële organisaties, zorginstellingen, maatschappelijke stichtingen en culturele festivals.

Na mijn HEAO-CE studie (1986) heb ik commerciële functies in het bedrijfsleven gehad. Eerst ruim 20 jaar in de techniek waar ik mij bezig heb gehouden met werktuigbouwkundige projecten bij een grote technische handelsonderneming, en de laatste 10 jaar als Senior Accountmanager met personeelsmanagement en regelgeving rondom arbeid.

Doordat ik veel bij bedrijven en instanties over de vloer ben geweest, heb ik een brede kennis over het bedrijfsleven en de agrarische sector gekregen. Bij mijn laatste werkgever heb ik mij ook beziggehouden met het schrijven van commerciële teksten en aanbestedingen.

In 2015 heb ik besloten mijn kennis en ervaring in te zetten om bedrijven en stichtingen te helpen groeien met zakelijke teksten en fondsenwerving. Voor zakelijke teksten en tekstproducties heb ik dit gedaan onder de naam Contextschrijver. Omdat ik mij nu vooral bezighoud met subsidieadvisering en fondsenwerving werk ik vanaf 2021 onder de naam Subsidiecon.

Op dit moment houd ik mij vooral bezig met aanvragen voor circulaire economie en maatschappelijke thema's zoals arbeidsparticipatie. Maar ook werk voor musea en ondersteun ik het opzetten voor een nieuwe theaterlocatie. 

Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn aanvragen voor subsidies en fondsen duidelijk beschreven en voor iedereen prettig leesbaar zijn. Door het goed volgen van nieuwe regelingen en mogelijkheden geeft dit mijn werk steeds weer een nieuwe uitdaging. 

 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen