Subsidiecon

helpt bedrijven, stichtingen en verenigingen groeien met subsidies en fondsenwerving

Vergoedingen


Subsidiecon werkt op basis van drie soorten vergoedingen:

 

Uren x tarief

Tegen een vooraf bepaald aantal uren en een uurtarief spreken wij de werkzaamheden af die ik voor uw project uitvoer. Voor u is dit het meest voordelige vorm, als er een grote kans is dat de subsidie wordt toegewezen.


Basisbedrag met bonusafspraak.

Wij spreken een basisbedrag af voor het opstellen en indienen van uw subsidieaanvraag. Als de subsidie wordt toegewezen, betaalt u naast dit basisbedrag een vooraf overeengekomen bonus. Deze afspraak is een mix tussen het bovenvermelde ‘uren x tarief’ en het hieronder vermelde ‘no cure no pay’.

 

No cure no pay

Wij spreken een percentage af van het aan u toegewezen subsidiebedrag voor uw aanvraag. De hoogte van het percentage hangt af van de hoogte van het aangevraagde subsidiebedrag. Hoe hoger het bedrag van uw aanvraag, des te lager is het percentage dat u aan Subsidiecon betaalt. Als er een beperkt aantal aanvragen gehonoreerd kan worden, het budget van de subsidieregeling begrensd is en er maar een aantal aanvragen door de commissie toegewezen worden, kan 'no cure no pay' een optie voor u zijn.

 

Werkzaamheden

In de bovengenoemde drie soorten vergoedingen zijn alle werkzaamheden opgenomen die nodig zijn voor de eerste fasen uit het subsidieproces: screenen van subsidieregelingen bij de regionale, nationale en Europese instanties. Subsidiecon komt regelmatig bij uw bedrijf om informatie uit te wisselen, zodat de aanvraag zo compleet mogelijk is. Wij dienen de aanvraag voor u in en handelen alle correspondentie met de subsidieverstrekker voor u af.

 

Ondersteuning projectadministratie

Wilt u daarnaast ook ondersteuning bij uw projectadministratie en de afronding van uw project, dan werkt Subsidiecon op basis van uren x tarief. Een correcte administratie en rapportage is meestal ook een voorwaarde voor de subsidie. Graag staan wij u bij in alle fasen van het subsidieproces. Omdat wij betrokken zijn bij uw project, werken wij aan een optimaal resultaat.  

 

  


 

E-mailen
Bellen